Centro Giovani e Poesia

La poesia, l'essenza dell'amore, la voglia di sognare

Bulgaria

Българско школо, Лаборатория по поезия Пръстите тичат нотите говорят помежду си…. Звуците се състезават на по-висок глас На малки човечета приличат… Като перо се носи музиката плавно Музиката лети във въздуха Мелодията е пейзаж от звук и цветове Звуците говорят Звуците са Калина Играят пиеса в душата й Музиката танцува по клавишите на пианото и пълни душите ни с хармония Мелодията плува в море от вълнение Усещаме музиката в душата си Звуците се сменят като сезоните те ни вкарват в ритъма на радостта… Самуил Велев, 12 г. Вариант 1

Пръстите тичат нотите говорят помежду си…. На малки човечета приличат но как с музика общуват представи си. Говорят си за ритъма общуват си за тона на музиката смисъла Да опиша чувството не мога. Вариант 2 Пръстите тичат нотите говорят на малки човечета приличат и за музиката спорят чий тон чий глас е от по-висок клас.

Bulgarsco shkolo (Bulgaria)

МЕЧТИ

От Слънцето извират те – сладки, весели неща. Дават посока на живота. Движат го с пълна скорост през препятствия и беди. За миг не се поколебават, могат само да се сменят.

Kalojan Valentinov Ignatov (Bulgaria)

Морето

Пясъкът се топи в обятията на морския бряг. Огнена покривка.

Anna Yavorova Kamenova (Bulgaria)

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: